Muistamisen arvoisiin hetkiin

Hautakivien suunnittelu - Hautakivi Jyväskylä

Hautakivi, muistomerkki sekä kaiverrus Nooassa

Usein läheisen viimeiselle leposijalle asennetaan joko hautakivi,  muistomerkki, tai kaiverrus jo olemassa olevaan kiveen. Vaihtoehtoja on monia ja näihin on usein helpompi pyytää apua ammattilaiselta. Tarjoamme mielellämme vaihtoehtoja muistomerkin tai hautakiven suunnitteluun, kuten myös mahdollisiin kaiverruksiin ja muistolaattoihin, fontista alkaen. Lisäksi meidän kautta hoituu kätevästi jo olemassa olevan hautakiven kunnostustyöt, kuten hautakiven oikaisut, pesut ja kaiverrusten kunnostustyöt Jyväskylän seudulla.

Hautakiven suunnittelussa on tärkeää huomioida hautapaikan sijainti. Jyväskylässä usein hautapaikalle on erikseen määritelty minkä kokoisen hautakiven paikalle saa asentaa. Me vastaamme olennaisista paperitöistä seurakunnan kanssa, kuten myös hautakiven noudosta ja takaisin asennuksesta. Saatte aina lopullisen hinnan, mikä sisältää kaikki tarvittavat toimenpiteet ja paperityöt ennen tilauksen hyväksymistä.

Hautakiven tai muistomerkin kaiverrus

Valmiin hautakiven suunnittelussa on hyvä huomioida mahdollisia muita kiveen tulevia nimiä jo suunnittelu vaiheessa. Ohjeistamme mielellämme näihin liittyvissä kysymyksissä ja sijoittelussa. Kaiverrusten suhteen vaihtoehtoja on paljon. Riippuen aina jo kivessä olevista kaiverruksista. Tilanteessa, jossa vanhaan hautakiveen ei enää mahdu järkevästi sijoitettua kaiverrusta voi vaihtoehtoisesti kiinnittää muistolaatan. Mikäli sekää ei mahdu, voi tarvittaessa sellaisen asentaa muistomerkin päälle vinotuella. Viimeisenä vaihtoehtona kivessä olevat kaiverrukset voi hioa ja asetella uudelleen. Usein näissä tilanteissa kuitenkin uudelleen suunniteltu muistomerkki on järkevämpi vaihtoehto. Vastaamme mielellämme hautakivi töihin liittyviin kysymyksiin matalalla kynnyksellä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän tilanteeseen paras ratkaisu. Toimimme Jyväskylässä ja tarvittaessa koko Suomen alueella!

Ota yhteyttä saadaksesi ilmaisen tarjouksen

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.