Muistamisen arvoisiin hetkiin

Muut hautauspalvelut

Siunaus- ja muistotilaisuus

Siunaus- ja muistotilaisuus

Autamme mielellämme suunnittelemaan ja löytämään teille sopivan siunaus- ja muistotilaisuus paikan ja opastamme mielellämme perinteisissä tilaisuuksiin liittyvissä käytänteissä. Teemme yhteistyötä eri alueen toimijoiden kanssa ja pyrimme löytämään eri palveluntarjoajista juuri teille sopivat vaihtoehdot.

Vainajan kuljetus

Vainajankuljetus

Kauttamme lähialueen kuljetukset, saattoajot ja pitkänmatkan vainajan siirrot Suomessa ja ulkomailla vainajaa kunnioittaen. Hoidamme puolestanne tarvittavat asiakirjat. Hinnat: Jyväskylän alue alk. 100€( 1-15km). Muut lähialueet 140€ (16-30km). Pidemmistä kuljetuksista hinta sovitaan erikseen.

Hautapaikan huolto-, ylläpito- ja somistuspalvelut

Hautapaikan huolto-, ylläpito- ja somistuspalvelut

Tarjoamme erilaisia hautapaikan ja muistomerkin ylläpitopalveluita. Voit tilata kauttamme hautakiven puhdistuksen, oikaisun, palvelun toteuttaa yhteistyökumppanimme Suomen Kivivalmiste Oy. Hautapaikan siistimisen ja kukitus on hinnaltaan alkaen 35€. Voimme toimittaa tilauksesta myös haudalle kynttilän pyhä- tai muuna merkityksellisenä päivänä. Tätä palvelua varten tarvitsemme vainajan nimen, hautausmaan ja hautapaikan numeron.

Käsiohjelma

Käsiohjelma

Suunnittelemme mielellämme siunaus- ja muistotilaisuuksiin ohjelman toiveidenne mukaisesti. Toimitamme laadukkaat tulosteet suoraan siunaustilaisuuteen. Suunnittelun hinta alkaen 30e, ohjelman hinta määräytyy koon ja kappalemäärän mukaan.

Hautajaisten valokuvaus

Hautajaisten valokuvaus

Kauttamme löydät kokeneet ammattivalokuvaajat siunaus- ja muistotilaisuuteen. Hinnat alkaen. 320€. Saatte suunnitella valokuvaajan kanssa erikseen teille sopivan kokonaisuuden.

Kuolinilmoitusten suunnittelut ja julkaisut

Kuolinilmoitusten suunnittelut ja julkaisut

Autamme kuolin- ja surukiitosilmoitusten suunnittelussa ja julkaisussa. Voit asioida joko liikkeessämme, hoitaa kaiken etänä puhelimitse tai sähköpostitse. Hinnat vaihtelevat ilmoitusten koon ja valitun lehden mukaan. Voimme myös laatia luonnoksen, jonka voi lähettää läheisille tarkasteltavaksi.

Oletko kiinnostunut muista hautauspalveluistamme? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä tästä.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.